Birgitte Røjkjær

Erhvervspsykologisk konsulent

Udløs virksomhedens fulde potentiale med en stærk diversitets- og trivselsindsats

Min historie:

Min største passion er at få virksomheder og ledere til at stå endnu stærkere i diversitets-, ligheds- og trivselsarbejde! Denne interesse startede i politiet i min karriere som politibetjent og politikomissær.

Det har altid ligget mig på sinde at forstå menneskers adfærd og motivation, hvorfor jeg undervejs i min karriere færdiggjorde min kandidatgrad i psykologi og kommunikation samt tog en to-årig coachinguddannelse. Denne viden har været afgørende for at forstå og håndtere forskellige situationer og mennesker i arbejdet som politibetjent,  underviser, leder, konsulent og coach.

Jeg skaber følgeskab og engagement, og jeg er optaget af at ord og forandringsønsker skal gå hånd i hånd med synlighed, strukturer og systemer.

I mit arbejde er jeg vandt til at arbejde strategisk sammen med den øverste ledelse og anvender denne viden i samspil med det mere teoretiske og relationelle. Dette er til gavn for diversitet og trivsel samt holdbare løsninger.

Vision og værdier

Stå stærkt

Change Consult arbejder for at organisationer og ledere imødekommer nye krav og vilkår stærkt og professionelt

Bedre og bredere beslutninger

At arbejde for diversitet er at arbejde for bedre og bredere beslutninger, udnyttelse af hele talentmassen, øget innovation samt aktivt at positionere sig som en organisation, der tager samfundsansvar for lighed og inklusion på arbejdspladsen

Fra formel til reel lighed

Change Consult arbejder for at skabe reel lighed for alle på det danske arbejdsmarked

God trivsel

Change Consults vison er at styrke medarbejdere og lederes trivsel i danske og internationale virksomheder